Een tijd geleden waren webwinkels nog bijzonder. Maar een beperkt aantal bedrijven durfden op internet dingen te verkopen. Dit waren meestal de grotere bedrijven omdat die al meer bekendheid en meer middelen hadden om zoiets te beginnen. In de meeste gevallen ging het dan ook gewoon een uitbreiding op een reeks fysieke winkels die mensen konden gaan bezoeken, de aangeboden producten konden uittesten, een praatje maken met het personeel etc. Hoewel velen de mogelijkheden zagen van een webwinkel bleven de kosten om er een te beginnen en te onderhouden toch er hoog. In deze tijd dachten ze dat mensen geen producten wilden kopen als ze het niet hebben gezien of gevoeld. Deels klopt dit natuurlijk wel, maar toen er sites kwamen die webwinkels met elkaar vergeleken en de mogelijkheid om reviews achter te laten op de betreffende website veranderde dit. - Essay Marketplace

Een tijd geleden waren webwinkels nog bijzonder. Maar een beperkt aantal bedrijven durfden op internet dingen te verkopen. Dit waren meestal de grotere bedrijven omdat die al meer bekendheid en meer middelen hadden om zoiets te beginnen. In de meeste gevallen ging het dan ook gewoon een uitbreiding op een reeks fysieke winkels die mensen konden gaan bezoeken, de aangeboden producten konden uittesten, een praatje maken met het personeel etc. Hoewel velen de mogelijkheden zagen van een webwinkel bleven de kosten om er een te beginnen en te onderhouden toch er hoog. In deze tijd dachten ze dat mensen geen producten wilden kopen als ze het niet hebben gezien of gevoeld. Deels klopt dit natuurlijk wel, maar toen er sites kwamen die webwinkels met elkaar vergeleken en de mogelijkheid om reviews achter te laten op de betreffende website veranderde dit.

Nog steeds zijn er erg veel winkels die een webshops zijn als een uitbreiding. Ze hebben natuurlijk al een voorraad van producten en een manier om het te verkopen is dus ook geen slecht idee. Daarbij was het gewoon heel handig om klanten te winnen uit plekken waar normaal ze niet vandaan komen. Een consument uit Amsterdam zal niet snel naar Groningen rijden om daar een nieuwe portemonnee te halen. Hiermee is het probleem van de afstanden tussen consument en winkel dus eigenlijk zo goed als verholpen.

Vaak was het een probleem voor kleinere ondernemingen om de technische aspecten van een webwinkel op orde te krijgen. Inmiddels zijn er genoeg programma���s en bedrijven die dit erg makkelijk maken voor de ondernemer. Vaak doen bedrijven als dit al het werk voor de ondernemer en regelen alles van design tot aan de winkel op het internet krijgen en houden. In de tijd dat webwinkels en domeinnamen nog niet dagelijks in de media te vinden waren was het voor veel consumenten lastig om dit allemaal te begrijpen. En voor de ondernemers was het moeilijk om erachter te komen hoe het maken en onderhouden van een webwinkel nou werkte. In de huidige tijd waar we in leven is er van dit probleem geen spraken meer. Mocht je toch in de knoop raken, dan is er altijd wel iemand die even een handje kan toesteken (tegen eventueel een bepaalde vergoeding).

Ook al werd er veel getwijfeld aan de potenties van een webwinkel zijn er nu veel bedrijven die hun goederen en diensten alleen op het internet te verkopen zoals bijvoorbeeld ���bol.com���. Dit is niet alleen omdat het makkelijk is voor de consument maar ook omdat de kosten van een pand

en de kosten van elektriciteit en water veel hoger oplopen dan dat van het onderhouden van een webwinkel.

Bedrijven als paypal en iDeal hebben het mogelijk gemaakt om op een veilige manier te kunnen betalen zodat de verkoper en de klant met een gerust gevoel een aankoop kan doen in een webwinkel.

Het grootste voordeel van het kopen op internet is toch dat je dit kan doen vanaf je luie stoel zonder dat je je vertrouwde omgeving moet verlaten. Waar je vroeger vaak kilometers voor moest rijden om dat ene te hebben wat je zo graag wilt is nu altijd binnen handbereik overal waar je internet en een apparaat met internet hebt. Alles is te koop op het internet.

Bron: http://www.webwinkel.be/algemene-info/wat-is-een-webwinkel/

Deelvraag 2:
Waarom zijn webshops zo populair?

Er waren in het eerste half jaar van 2014 al ruim 53 miljoen euro aan online bestellingen, met een totale omzet van 6,58 miljard euro. De reden daarvan is dat het voor veel mensen een gemakzucht is en omdat sommige mensen te weinig tijd hebben om naar een fysieke winkel te gaan en daar hun spullen te kopen. Zo kun je tegenwoordig je boodschappen online bestellen en heb je ze de volgende dag al in huis; zelfs daarvoor hoef je niet eens meer de deur uit. De supermarkten spelen daar slim op in, bij Albert Heijn is het assortiment verdubbeld tot wel 22.000 producten. Toch zullen ondanks deze mogelijkheid de supermarkten blijven bestaan. De meeste zijn mensen gewend om naar de supermarkt te gaan en terug te komen met meer spullen dan ze verwacht hadden, wat niet zo snel zal gebeuren bij het online bestellen van producten. Zo is de laatste generatie (mensen die geboren zijn tussen 1980 en 2000) het nog lang niet beu om aankopen te doen in fysieke winkels en zij denken dat de komende jaren ook te blijven doen.

Bron; nederlands dagblad
Bron: http://www.marketingfacts.nl/berichten/online-goed-voor-18-procent-van-alle-bestedingen

De reden dat ze nog zo graag in fysieke winkels langskomen is dat ze gewend zijn om de producten aan te raken en te voelen en dat willen ze ook zo houden. Daarbij vinden ze het ook fijn om onder de mensen te komen en advies te vragen aan de medewerkers die op dat moment in de winkels werken. Zo koopt deze generatie veel kleding en dat is toch een van de vele producten die mensen graag willen voelen en aanraken voordat ze het kopen. Veel mensen schreven in onze enqu��te dan ook over de voorkeur om producten te passen/zien/proberen.

Bron; nederlands dagblad

Wat tegenwoordig ook veel gebeurt, is dat consumenten eerst gaan kijken op de webshop van de fysieke winkel waar ze een product willen kopen en vervolgens gaan zoeken of ze het bij andere (web)winkels goedkoper kunnen krijgen. Of ze kijken eerst bij een webshop om te kijken of die winkel het product heeft en gaan dan vervolgens naar de winkel toe om het product op te halen. Uit onze enqu��te is gebleken dat 39,5% van de ondervraagden weleens online aankopen doet, omdat webshops goedkoper zijn dan fysieke winkels.

Wat ook een belangrijke reden kan zijn dat mensen online een bestelling plaatsen, is dat ze zelf kunnen bepalen wanneer en waar ze het pakketje bezorgd willen hebben. Zo kunnen ze zelf beslissen of ze het pakketje op
hun werk of thuis willen ontvangen of zelf willen ophalen. Daarnaast kunnen ze vaak ook aangeven rond welke tijd ze het pakketje willen ontvangen, bijvoorbeeld tussen 6 uur ���s avonds en 10 uur ���s avonds.

Het is ook heel gemakkelijk om op het laatste moment te beslissen om je pakketje op een ander bezorgadres te laten bezorgen, omdat er bijvoorbeeld iets tussen is gekomen en je t��ch niet thuis bent op dat moment. Nog een groot voordeel is dat webshops elke
minuut van de dag, 7 dagen per week open zijn en daarom kunnen mensen op elk moment van de dag zoeken naar producten die ze graag willen hebben.

41,6% van de mensen die hebben deelgenomen aan onze enqu��te, hebben de openingstijden van webshops dan ook opgegeven als reden om online te shoppen in plaats van offline.
Over deze advertenties

Deelvraag 3:
Wat voor effect hebben webshops op de banenmarkt in Nederland?

Er zijn 2 hele verschillende kanten, met wat de webshops met de banenmarkt in Nederland doen, want het ligt eraan naar welke banen je kijkt. Stel voor je kijkt naar de banen in de detailhandel, die stijgen, met een klein percentage, maar het neemt toe. Hoewel je zou denken dat webshops ervoor zorgen dat ook daar, de banen verminderen. Het aantal banen beschikbaar in de detailhandel vermindert niet, dit komt, doordat er wel veel fysieke winkels in steden bijvoorbeeld verdwijnen door dat er zoveel concurrentie is met webshops, maar doordat er zoveel webshops zijn moeten er ook heel veel mensen zijn die de spullen bij elkaar zoeken en ze in tassen of dozen moet doen, dus dat neemt toe, maar ook bijvoorbeeld: nieuwe webshops hebben niet zoveel personeel nodig, maar hoe groter de webshop word en hoe meer de webshops verkopen, hoe meer personeel en mensen die er dus voor nodig zijn om de handel in de winkel goed te laten verlopen en er dus meer banen beschikbaar komen. De groei van het aantal banen in de detailhandel steeg tussen 2007 en 2013 met 5%, dat is niet veel, maar zo zie je dat het wel groeit.

De detailhandel-bedrijven zijn niet de enige waarbij het aantal beschikbare banen toe neemt, ook nemen het aantal beschikbare banen in de logistiek toe. Doordat er natuurlijk zoveel webshops zijn, moeten uiteraard ook alle producten die zij verkopen, bij elkaar gezocht, ingepakt en gesorteerd worden. Dit alles kan een bedrijf niet in zijn eentje, daarvoor moet er dus, voor elke stap om een pakketje, goed en op tijd klaar te hebben, veel personeel zijn om alles op rolletjes te laten verlopen, voor een tevreden klant. De laatste jaren neemt de vraag naar, dat online-bestellingen, thuisbezorgd worden erg veel toe, want iedereen wil namelijk zijn pakketje thuiskrijgen aan de deur, daarvoor moet je vaak ook verzendkosten betalen. Die pakketjes komen uiteraard niet zomaar op de plek van bestemming, daar heb je natuurlijk ook mensen voor nodig, namelijk personeel die de pakketjes verwerken en sorteren, maar ook natuurlijk postbodes (op de fiets, met de auto enz.) dus om die pakketjes op zijn plek te krijgen is er nog een aardig werk voor dat ze echt verzonden kunnen worden nodig, daardoor neemt het aantal beschikbare banen in de logistiek ook toe, omdat er ook zoveel personeel nodig is om het allemaal goed te laten verlopen. Een voorbeeld hiervan is Post NL, zij zijn zelfs, doordat er zoveel pakketjes en brieven bezorgd moeten worden, begonnen met het bezorgen op, niet alleen ochtenden en middagen, maar ook op avonden en op zondagen. Hiervoor hebben ze meer personeel nodig en zijn er dus weer meer banen beschikbaar. Zo

kun je dus zien dat het aanbod van banen in de logistiek is gestegen en niet daalt.

Uiteindelijk zijn de detailhandel en logistiek-bedrijven nog niet de enige, je hebt ook nog de bedrijven die ervoor zorgen dat de webshops gemaakt worden en hoe ze eruit moeten gaan zien. Ook heb je natuurlijk nog bedrijven die zelf servers hebben en een stukje van die servers verhuren of verkopen aan nieuwe beginnende bedrijven of al bestaande bedrijven
die graag een webshop bij hun winkel willen. Maar bij de hosting-bedrijven, neemt de werkgelegenheid echter niet zoveel toe als bij de detailhandel en de logistieke bedrijven.

Dat komt, doordat er niet zoveel mensen nodig zijn om een server te laten draaien en zorgen dat alles goed verloopt, maar uiteraard, neemt het wel toe, maar niet zoveel als bij de andere 2 hierboven. Het neemt toe, doordat er natuurlijk wel veel vraag is naar webshops en er dan natuurlijk ook een server bij hoort om de webshops op te maken, dus het neemt wel toe, alleen niet met grote hoeveelheden.

Bron; http://www.bjornoscar.wordpress.com

De bovenstaande dingen, gaan over de positieve kant van wat webshops met de banenmarkt doen, maar uiteraard zijn er ook zat bedrijven die wel door de concurrentie van webshops failliet gaan of (veel) verlies draaien en daardoor dus personeel moet ontslaan. Het is natuurlijk maar de vraag of er nog veel fysieke winkels over blijven, want tegenwoordig zijn mensen veel meer van de gemakzucht en bestellen het dus liever dan dat ze weer ���helemaal��� naar de winkel moeten, maar je hebt uiteraard ook met kledingwinkels, dat je de maat niet helemaal zeker weet en dus toch naar de fysieke winkel moet om te passen, als je alleen een webshop hebt, kan dat natuurlijk niet. Ook zijn er meerdere winkels, die eerst een fysieke winkel hadden, dat verkocht niet goed en dus de winkel gesloten hebben om een webshop te starten, dus al het personeel uit de fysieke winkel hebben geen baan meer en zitten dus zonder werk. Maar je hebt zo wel weer nieuw personeel die weer voor de webshop kunnen werken.

Een voorbeeld van een heel groot bedrijf, dat mede door de webshop failliet is gegaan is de V&D. V&D was een heel erg groot bedrijf met aardig wat filialen in verschillende steden. Nou is een van de oorzaken dat de V&D-failliet is gegaan, dat ze pas in 2008 een webshop op hadden gericht, met een beperkt aantal artikelen, dus ze hadden niet alles erop gezet wat ze hadden. Ook als je op internet intypte ���Recensies V&D��� kwam er een hele lijst met negatieve reacties over de te late bezorging, fout bezorgingen en dat ze een slechte webshop hadden met slechte service, dus als je dat zelf zou lezen, zou je al denken van ���Oh, geen goede recensies over die winkel, daar ga ik niet meer heen/ niets meer

bestellen���. Dat is natuurlijk niet goed voor het imago van de V&D, hierdoor ging het steeds slechter met de V&D, want de webshop was helemaal niets en als je in deze tijd geen goede webshop heb, kan je het

wel vergeten. Uiteindelijk ging het zo slecht, dat ze failliet gingen en er z�� zoveel mensen zonder baan kwamen, want ja ��lle winkels gingen sluiten, dus al het personeel kon gewoon naar huis zonder baan, een tijdje voordat de V&D failliet ging, kregen ze hun lonen pas later of lagere lonen omdat het zo slecht ging. Dus hier zie je wel zeker dat het ook heel

slecht af kan lopen met grote bedrijven met veel filialen, die het altijd wel goed op de rit hadden en toen de webshops kwamen en ze eigenlijk slecht deskundig advies konden geven, ging het helemaal mis en waren er dus heel, maar dan ook echt heel veel mensen die hun baan kwijt waren.

Inmiddels heeft Nederland sinds 2015 meer webshops dan fysieke winkels in Nederland, dan is er waarschijnlijk toch iets aantrekkelijks aan de webshops, alhoewel er hierdoor wel minder banen beschikbaar komen, maar let op in verschillende richtingen, zeker niet in alle richtingen komen er minder banen door webshops, maar helaas wel in een hoop.

Bron; http://www.jvhwebbouw.nl

Deelvraag 4:
Welke rechten heeft de consument bij het kopen op afstand?

Veel mensen vinden het lastig om aankopen te doen op internet. Ze vinden het onbetrouwbaar en willen weten wat er gebeurd met hun geld.
En terecht! Op het moment dat je op internet een grote uitgave doet en je het product niet binnen krijgt dan ben je het geld kwijt en het komt niet meer terug. Deze webshops worden ���nep shops��� genoemd. Maar hoe herken je zo���n nep shop en hoe herken je een goede webshop?

Voor het kopen op internet zijn er nieuwe consumentenrechten en regels gemaakt. Deze wetgeving het de Colportage wet of Wet Koop op Afstand. Webshops hebben namelijk een erg grote invloed op de Europese interne markt. Voordat u tot aankoop overgaat, is de verkoper verplicht om u de volgende info te verstrekken. Het gaat dan om deze info:
��� De gegevens van de verkoper zoals naam, (e-mail)adres, telefoonnummer etc.
��� De belangrijke info van het product wat verkocht wordt.
��� De prijs van het product met alle eventuele toeslagen en bijkomende kosten.
��� De manier waarop de betaling plaatsvindt.
��� De (on)mogelijkheid om de koop binnen een bepaalde tijd te annuleren.
��� De geldigheidsduur van het aanbod of de prijs.
��� Bij een periodieke levering van een product of dienst: de minimale duur.

Bron:https://www.thuiswinkel.org/bedrijven/belangenbehartiging/consumentenrecht

Na de aankoop heeft de consument recht op een schriftelijke bevestiging of een bevestiging per e-mail. In deze bevestiging moet hoe u gebruik kan maken van uw recht op ontbinden (annulering). Ook moet erin staan hoe de consument een klacht kan indienen en hoe het zit met de garantie en servicevoorwaarden. Dit mag uiterlijk bij levering gebeuren.

Bron:http://www.iusmentis.com/zakendoen/wetkoopopafstand/#Schriftelijkebevestiging

Deze wetgeving is niet altijd relevant. Er zijn een aantal dingen uitgezonderd van deze wet. Dit zijn:
��� Financi��le diensten. (Afspraken met banken of verzekeraars).
��� Het bouwen van onroerende zaken (huizen).
��� Weddenschappen en loterijen.
��� Verkoop bij aanbod (veilingen op het internet).
��� Verkoop via distributieautomaten en geautomatiseerde handelsruimten.
��� Bellen met een openbaren telefoon.
��� Logies, vervoer, eten/drinken, of vrijetijdsbesteding, als er een specifieke datum of periode bij afgesproken is.

Ook zijn er bij de rechten op ontbinden weer meerdere uitzonderingen. Normaal heeft u recht om tot minimaal 7 dagen nadat de aankoop binnen is gekomen het te kunnen retourneren. Als de verkoper de consument geen informatie heeft gegeven over het recht van ontbinding, het adres waar de consument terecht kan met klachten of over de garantie, dan wordt het termijn waarbinnen de aankoop ongedaan kan worden gemaakt verlengt tot 3 maanden. Aankopen waar er geen geval is van ontbindingsrecht zijn:
��� Geboekte reizen of vakanties.
��� Kranten en tijdschriften.
��� Cd���s, dvd���s en software waarvan de verpakking open is gemaakt.
��� Producten die snel kunnen bederven of verouderen.
��� Producten die speciaal gemaakt zijn voor de consument, bijvoorbeeld maatkleding.
��� Een dienst of abonnement dat direct na aankoop in is gegaan, bijvoorbeeld een abonnement voor een mobiele telefoon.

De levering van een product is ook belangrijk. Op het moment dat de consument de aankoop niet na 30 dagen binnenkrijgt moeten alle betaalde bedragen terugbetaald worden. Ook is de webwinkel verplicht om de consument te informeren als het gewenste product niet meer leverbaar is. De verkoper mag dan niet zomaar een ander product op sturen. Hier moeten concrete afspraken met de consument over gemaakt worden.

Bron:http://www.judex.nl/rechtsgebied/consumentenrecht/kopen-via-internet/artikelen/983/uw-rechten-als-consument-bij-kopen-via-het-internet-.htm

Deelvraag 5:
Waarom is het aantrekkelijk om een webshop en/of winkel te beginnen?

Waarom is het nou aantrekkelijk om een webshop te beginnen?

Tegenwoordig zijn er meer webshops dan winkels in Nederland, daardoor is het al gauw voor mensen aantrekkelijker om een webshop te beginnen dan een paar jaar geleden, want nu is echt de tijd van alles digitaal doen, want ja waarom naar een winkel als je het online kan bestellen en het ook nog is thuis bezorgd wordt.

Een paar redenen van Waarom het nou aantrekkelijk is om een webshop te beginnen:

– Stel je voor je wilt graag een eigen bedrijf beginnen in de handel, dan is beginnen met een webshop veel eenvoudiger en gemakkelijker dan een fysieke winkel te beginnen, want als je een fysieke winkel wilt, moet je eerst een pand kopen of huren, wat betekend dat je al veel betaald aan alleen het hebben van een plekje. Maar als je een webshop hebt hoeft dat vaak maar eenmalig betaald te worden of per maand, maar dat is veel goedkoper dan dat je de huur van een pand moet betalen. En dus je bespaart meer geld door een webshop te beginnen, doordat je geen huur hoeft te betalen. Dit bespaarde geld kan je weer in je bedrijf investeren.

– Ook is het gemakkelijker om een groot assortiment aan te bieden op internet, dan in een fysieke winkel. Tevens hoef je niet altijd iets op voorraad te hebben, je koopt het gewoon weer in en de klant krijgt het gewoon binnen. Met een fysieke winkel kun je het dan (vaak) niet meer laten zien en op een webshop blijft het staan en word het gewoon zo weer besteld en dan kunnen de bezoekers van de webshop het gewoon bekijken en bestellen. Ook kunnen ze in contact staan met partners die ervoor zorgen, dat het alsnog verstuurd kan worden alleen dan vanuit een ander filiaal of bedrijf.

– Nog een erg groot voordeel van een webshop is, dat je 24 uur, 7 dagen per week kan bestellen, want een webshop gaat niet dicht en een fysieke winkel gaat vaak rond 6 uur dicht.

– Soms heeft een winkel koopavond, maar een webshop is altijd open, een winkel niet. Daarom is het ook erg aantrekkelijk om een webshop te beginnen, want hier kun je namelijk altijd op bestellen en het gaat nooit dicht. Zo kunnen klanten op de laatste minuut, voordat ze gaan slapen nog even snel iets bestellen.

– Ook kan je op een webshop vaak kiezen hoe je het op volgorde wilt en hoe je het wilt sorteren, bijvoorbeeld: Je wilt een spijkerbroek, zwart en rond de 90 euro, nou dat kan je zo invoeren, in een fysieke winkel kan dat niet, of je moet het constant vragen. Ook kan je op een webshop zeggen van ���goedkoopste naar duurste��� of de populairste, in een winkel hangt het niet zo op volgorde. Of artikelen die populair zijn hangen bij elkaar, zo werkt dat niet. Dus bij een webshop gaat dat allemaal veel makkelijker.

– De laatste reden waarom het aantrekkelijk is om een webshop te beginnen is, omdat als je als klant eenmaal iets besteld, dat je dan vaak gelijk een account aan(moet)maakt en daardoor dus de computer je gegevens onthoudt en dat je die niet constant overnieuw in hoeft te vullen. Bijvoorbeeld bij Zalando, als je daar een keer iets koopt met je creditcard, onthoud hij die gelijk (in veiligheid), dan moet je nog uitkijken met op het knopje klikken ���bestellen���, want voor je weet is het al te laat en is het al besteld, dat is omdat Zalando dan alle gegevens nog onthoudt en je dus zoiets kan bestellen. Dit is ook in het voordeel voor de eigenaar, die hoeft niet constant alles te controleren en op te schrijven, want dit wordt allemaal automatisch gedaan, net zoals de bevestiging van je bestelling, anders moet je dit na elke bestelling opnieuw gaan versturen.

Bron; http://www.directshop.nl

Nou is het natuurlijk ook voor veel fysieke winkels een vraag of ze nou wel of niet een webshop erbij moeten beginnen. Tegenwoordig hebben heel veel fysieke winkels naast dat ze een winkel hebben ook een webshop. Dat komt, omdat ze toch wel graag de winkel willen houden, maar ook wel doorhebben dat met een webshop erbij, ze ook veel klanten (nieuwe) van heel Nederland kunnen aantrekken en veel meer klanten uiteindelijk hebben doordat mensen dan niet per se naar hun winkel hoeven en je dus niet vastzit aan een bepaalde locatie. Ook gelden veel voorbeelden hierboven ook voor fysieke winkels die graag een webshop erbij willen hebben.

Waarom zou is het nou aantrekkelijk om een winkel te willen beginnen?

Alhoewel er tegenwoordig (nog steeds) veel winkels zijn, overheersen de webshops alsnog, maar toch zijn er een hoop webshops die ook wel graag naast hun webshop een fysieke winkel erbij willen hebben. Ook is een winkel heel handig, want dan kun je er even heenrijden als je het meteen

wilt hebben, bij een webshop kan dit niet zomaar en moet je toch een aantal werkdagen wachten.

Een paar redenen waarom het nou aantrekkelijk is om een winkel te willen beginnen:

– Bij een fysieke winkel, kun je er elk moment naar toe (in de openingstijden dan) en kun je het gelijk mee naar huis nemen als je wilt. Bij een webshop moet je nog een lange tijd wachten.

– Vaak is een winkel veel werk, maar minder werk dan een webshop beginnen. Want een webshop, is veel ingewikkelder. En een winkel is leuker, want dan kunnen mensen zo gezellig de winkel inlopen.

– In een winkel kun je bovendien snel alle vragen van de klant beantwoorden en verkooptrucjes uitvoeren, bij een webshop kun je vaak geen deskundig advies geven en makkelijk een klant be��nvloeden door een verkooptruc uit te voeren en zo makkelijk iets te verkopen.

– Mensen kunnen in een winkel gelijk het product passen en gelijk kopen. Op een webshop moet je maar gokken of je het past en als het niet past moet je het weer terugsturen.

Bron; http://www.adinformatie.nl

Toch gebeurt het heel vaak dat veel webshops erover nadenken om een winkel ernaast erbij te beginnen. Want ze zien ook wel dat mensen ook graag de stad ingaan en lekker een dagje uitgaan, leuk shoppen, hapje eten, zo kunnen ze dan nog de winkel in en het product passen. Want webshops willen ook graag een winkel erbij, omdat ze dan niet elke keer die verzendt en terugstuur kosten moeten betalen. Ook is het makkelijker om zo mensen te be��nvloeden en dus sneller iets te verkopen. En een winkel in bezit hebben is ook leuk, want mensen hebben dan veel plezier tijdens het winkelen.

Review this essay:

Name
Rating
Your review: (optional)

Latest reviews:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.