Essay: Essay: Het product is in de marketingmix…

Essay details:

 • Subject area(s): Dutch essays
 • Reading time: 2 minutes
 • Price: Free download
 • Published on: September 16, 2015
 • File format: Text
 • Number of pages: 2
 • Essay: Het product is in de marketingmix...
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Text preview of this essay:

This page of the essay has 471 words. Download the full version above.

Het product is in de marketingmix een onderdeel van onmisbare waarde, misschien wel het belangrijkste wat zonder product heb je helemaal niets. Alle factoren die van invloed zijn op het kernproduct, tastbare product of uitgebreide product worden hierin beschreven. Het fysieke product is het product zo puur mogelijk. Functie, esthetische kenmerken en levensduur zijn hier dan ook van belang. Bij het uitgebreide product kijken we naar de toegevoegde eigenschappen zoals merknaam, service, garantie en verpakking. Bij een dienst, de Kart Fabrique, zal dit voor namelijk gaan over de extra’s die het biedt. De applicatie, het drankje bij de bar en de ronden tijden na afloop. Als laatste bespreken we het totale product hierin gaat het voornamelijk over de toegevoegde emotionele, instrumentele en expressieve eigenschappen of waarden die de consument aan de Kart Fabrique er aan hecht.

Fysieke product
Het fysieke product van de Kart Fabrique is dat het de grootste indoor kartbaan van Nederland is met ruim 750 meter aan vlak asfalt, alle karts even snel zijn, dat karten er puur voor vermaakt is en dat een heat 12 minuten duurt.

Uitgebreide product
De Kart Fabrique is het zuster bedrijf van de Fabrique die er naast gelegen is. Hierbij heb je als consument meer sneller vertrouwen in het ander als het goed bevallen is. Zo kan je online reserveren, zijn alle karten gelijk qua uitstraling en kan je individueel of in teams tegen elkaar racen.

Totale product
Omdat het karten een vermaak is, heeft de Kart Fabrique online nog vele dingen staan om de beleving te vergroten bij de consument. Om de emotionele waarden te laten stijgen en het onderling rivaliseren tegen elkaar groter te maken, kan je online op de site filmpjes kijken met hoe je het beste de bocht moet nemen om zo de volgende keer als je gaat zo snel mogelijk te gaan en jouw directe tegenstander jouw stof te laten eten. De waarden die de consument vooral hecht aan het karten is het winnen en de kick van het karten zelf. Door dat het circuit ontworpen is door professionele karters staat dat hoog in het vaandel bij de Kart Fabrique.

Op korte termijn staat het product vast, verandering d.m.v. innovatie kost tijd. Innovatie

Zoals in onze opdracht ook wordt omschreven is het natuurlijk nog leuker om tegen je beste vrienden te duelleren via de applicatie ontworpen door SMS-Timing. Deze applicatie heeft nog wel vele verbeter punten zoals de personal best, de mogelijkheid om te kunnen kijken in welke bocht jij nou goed bent en in welke bocht er nog veel te halen valt voor jou en het uitdagen van je vrienden via social media, zonder dat de consument hierna dood wordt geknuppeld met vervelende nieuwsbrieven.

About Essay Marketplace

Essay Marketplace is a library of essays for your personal use as examples to help you write better work.

...(download the rest of the essay above)

About this essay:

This essay was submitted to us by a student in order to help you with your studies.

If you use part of this page in your own work, you need to provide a citation, as follows:

Essay Marketplace, Essay: Het product is in de marketingmix…. Available from:<https://www.essaymarketplace.com/dutch-essays/essay-het-product-is-in-de-marketingmix/> [Accessed 10-07-20].

Review this essay:

Please note that the above text is only a preview of this essay.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Latest reviews:

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.