Essay: hij had ook in het verhaal ruzie met Will... - Essay Marketplace

Essay: hij had ook in het verhaal ruzie met Will…

hij had ook in het verhaal ruzie met Will maar dat werd mooi opgelost. Arnout werd ook in het verhaal gepest door drie ouderejaars krijgersleerlingen waardoor hij weinig vrienden had op de krijgersschool ,omdat de andere bang waren dat hen ook wat overkwam.
3. Trek- meschien gek dit er ook een paard in mijn lijstje komt maar er zitten veel avonturen van trek in het verhaal samen met Will.
4. Baron Arald- is een Baron die overal voor klaar staat om zijn rijk te beschermen tegen de vijhand ,komt redelijk vaak in het boek voor
5. krijgsmeester Roderick- is een man die Will in het begin van het verhaal afwees voor de krijgerschool en uiteindelijk Will heel dankbaar is.
‘ Vertel in het kort wat er in het boek gebeurt vertel in je eigen woorden de belangrijkste dingen vertel in iedergeval hoe het verhaal afloopt . – Will is Vanaf zijn geboorte al een weeskind samen met Jenny George Arnout en Alyss allemaal kiezen ze een verschillende school uiteindelijk word will niet toegelaten op De Krijggersschool waar hij van droomde omdat zijn vader een Groot Krijger zou zijn geweest . Will werd uiteindelijk gekozen om bij De Jagersschool te komen dat was bijzonder omdat er maar 50 Jagers in het land zijn. Will accepteerde het aanbod in het begin leek het net alsof hij poetsvrouw was maar later leerde hij alles wat een echte jager ook kon. Een paar weken later had will ruzie met Arnoud . nog een een paar weken later werd opgelost doordat Will Arnout gered het van een wild zwijn. daar werden de 3 tweedejaars pestkoppen niet blij van dus gingen ze Arnout en Will inelkaar Slaan uiteindelijk zag Halt het en hield ze tegen en deed dus een tegen een daarna werd Arnout nooit meer gepest en maakte nu ook vrienden. Will ging naar een bijeenkomst van alle Jagers onderweg kwamen ze Gilan tegen een oud leerling van Halt.Toen reden ze samen naar de bijeenkomst. bij de bijeenkomst hadden ze gruwelijke berichten gehoort dat de kalkara weer terug is maar nu met zn tweeen in plaats van drieen omdat de derde gedood was 8 jaar geleden. De bijeenkomst werd al snel afgebroken en Will Halt en gilan gingen op ze Jagen . uiteindelijk haalde Will versterking van Baron Arald en krijgsmeester Roderick . toen ze bij halt aankwamen was een kalkara zwaargewond de andere was op zoek naar Halt Halt was gewond. En had geen wapens meer. En gilan Die was spontaan verdwenen maar komt later in het verhaal weer terug uiteindelijk vechten Halt Roderick en arald tegen de laatste kalkara uiteindelijk lagen die ook gewond neer . de kalkara kon niet tegen vuur dus Will pakten zijn pijl en deed er wat op zodat de punt branndde uiteindeijk vuurde hij de pijl af op het beest . Het beest Ging dood en Daar kwam Gilan weer. een paar Dagen late krijgt will een staande ovatie van het hele rijk en kreeg een bronze eiken blad .
Halt vertelde Will later wat zijn vader voor een persoon was en wat hij deed. Voor het eerst voelde Will zich prettig en Gelukkig .

Review this essay:

Name
Rating
Your review: (optional)

Latest reviews:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.