Hoofdvraag: Wat vinden de medewerkers er van dat de reisdocumenten thuis worden bezorgd? - Essay Marketplace

Hoofdvraag: Wat vinden de medewerkers er van dat de reisdocumenten thuis worden bezorgd?

1. Wat wordt er bedoelt met het bezorgen van reisdocumenten?

Het bezorgen van je paspoort of identiteitskaart (reisdocumenten) houdt in dat je tijdens de aanvraag kan aangeven of je de reisdocumenten thuis wil laten bezorgen of op het werk. Een paspoort of een identiteitskaart moet altijd persoonlijk aangevraagd worden bij het stadsdeel. Online een reisdocument aanvragen kan niet. Een reisdocument kan in heel Nederland bezorgd worden behalve op de Waddeneilanden.

Een reisdocument kan niet door een familielid of een huisgenoot worden aangenomen. Tenzij je onder de 12 jaar bent, onderteken je ouders of verzorgers, die ook op het aanvraagformulier staan vermeld. Buiten dat moet u uw reisdocument zelf in ontvangst nemen. De identiteit wordt vastgesteld, hij/zij tekent voor ontvangst. Als er meerdere gezinsleden een reisdocument hebben aangevraagd, moeten zij allemaal gelijktijdig aanwezig zijn.

Leges

Het bezorgen van uw reisdocumenten kost ‘4,95 (tarief 2014), dit bedrag geldt per reisdocument. De kosten voor het paspoort of de identiteitskaart moet u betalen bij de aanvraag, maar de bezorgkosten betaalt u aan de bezorger. Bij de bezorger heeft u altijd

een keus om te pinnen of contant betalen.

Proeftijd

Sinds 1 oktober 2014 kunt u er voor kiezen in Stadsdeel ZuidOost om uw reisdocumenten te laten bezorgen thuis of op werk. Om zeker te weten wie uw bezorger is, kunt u op de website van ‘AMP Logistics’ een foto van de bezorger zien die uw reisdocument bezorgd. Het voordeel van een reisdocument op te laten sturen is dat u zelf kan bepalen wanneer u het reisdocument in ontvangst wilt nemen. Bent u toevallig die dag niet aanwezig wanneer de bezorger langs komt. Dan kunt u op de site gemakkelijk een andere datum kiezen. Het is niet zo dat als er gekozen wordt om een reisdocument te laten bezorgen, dat het binnen 5 dagen al bezorgd is. De 5 dagen om een reisdocument te maken gelden nog steeds. Wanneer de reisdocument gereed is, overhandigt de gemeente de reisdocument verzegeld aan een bezorger van AMP Logistics.
ere…

Review this essay:

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Latest reviews:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.