Essay: Handbal verenging Z.A.P. heeft twee seniorenteams... - Essay Marketplace

Essay: Handbal verenging Z.A.P. heeft twee seniorenteams…

Activiteiten

Handbal verenging Z.A.P. heeft twee seniorenteams, twee A-jeugdteams, een B-jeugdteams, drie C-jeugdteams, twee D-jeugdteams, drie E-jeugdteams en twee F-jeugdteams

Gedurende het seizoen worden er door ZAP Handbal een aantal activiteiten georganiseerd:
– 4 tegen 4 toernooi, tijdens schoolvakanties, F t/m de D-jeugd. Locatie: ZAP hal.
– Zomer Handbaltoernooi, dit buitentoernooi vindt altijd een week voor de start van de competitie plaats (eind augustus) en is voor alle leden.
– Sinterklaasfeest, meestal eind november. Dit is voor onze jongere leden, en wordt gehouden in de ZAP hal.
– Zaalhandbaltoernooi, in de kerstvakantie, voor de F- t/m de A-jeugd van ZAP en de handbalverenigingen uit de regio.
– Pyjamahandbal, dit wordt meestal gehouden op de zaterdagmorgen voor de Pasen. We verwachten dan de kinderen die zich hebben opgegeven om 6.00 uur in pyjama, en handballen dan tot ongeveer 9.00 uur. Daarna gaan we met z’n allen ontbijten in de kantine.
– Handbalkamp, een vier dagen (en nachten) durend kamp op het zapcomplex tijdens de zomervakantie. Dit kan/mag uw kind niet missen! Voor leden t/m 14 jaar.
– Kabouterhandbal Voor kinderen in de leeftijd van 5,6 en 7 jaar, die nog geen lid zijn van ZAP, wordt er een aantal keer op de woensdagmiddag ‘kabouterhandbal’ georganiseerd om kinderen, geheel vrijblijvend, op een speelse manier kennis te laten maken met handbal

Handbal heeft een veld- en een zaalcompetitie
In de periode van begin september tot half oktober wordt er buiten getraind en gespeeld. Van half oktober tot half maart vindt het spelen en trainen plaats in de in de zaal. Vanaf half maart t/m eind mei spelen en trainen we weer buiten. Alle seizoen wedstrijden staan vermeld op de site van het Nederlands Handbalverbond: http://www.handbal.nl.

Bekercompetitie
Naast de veld- en zaalcompetitie, doen alle teams ook mee aan de bekercompetitie. Deze vindt plaats vanaf half april. De wedstrijden worden dan doordeweeks gespeeld, vaak op woensdagmiddag. Bij deze competitie geldt: winnen is doorgaan naar de volgende ronde, verliezen betekent dat het team uit de bekercompetitie ligt.

Review this essay:

Name
Rating
Your review: (optional)

Latest reviews:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.