Essay: Essay: Vlucht MH17

Essay details:

 • Subject area(s): Dutch essays
 • Reading time: 3 minutes
 • Price: Free download
 • Published on: September 16, 2015
 • File format: Text
 • Number of pages: 2
 • Essay: Vlucht MH17
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Text preview of this essay:

This page of the essay has 710 words. Download the full version above.

Ik staatsburger van Nederland, Eis openheid van zaken van de Nederlandse overheid rondom de vliegtuigramp aangaande vlucht MH17.
Rusland wordt, zonder enkel bewijs en/of afgerond onderzoek, op basis van valse dan wel onduidelijke beschuldigingen als verantwoordelijke dader afgeschilderd voor de aanslag op MH17.
Politici en de media behoren met bewijzen te komen en niet met sprookjes met betrekking tot dit ronduit belangrijke thema. Sprookjes bewaren ze maar voor als ze in de Efteling met hun kinderen rondvliegen in attracties. Ik wil feiten zien en eis openheid van zaken.
Als Nederlands Staatsburger eis ik:
*openheid van zaken over de communicatietapes tussen MH17 en de luchtverkeerstoren van Kiev, die enkele momenten na de aanslag in beslag zijn genomen door de geheime dienst van Oekra??ne.
*openheid over de overhandigde satelliet- en radarbeelden door Rusland aan de Onderzoeksraad op 21 juli.
*openheid aangaande het feit waarom er niets in het tussenrapport staat over deze informatie. Is het misschien omdat deze beelden iets totaal anders laten zien dan wat de EU, de VS en NAVO tot nu toe beweerd hebben? De aangegeven informatie door Rusland is voorzien van een originele tijdstempel en GPS-locatie. Dit strookt eveneens niet met de tijdstempels van de satelliet- en radarbeelden van de VS en de Oekra??ne.
*openheid over de informatie uit de zwarte doos (de zogenaamde black box) van het vliegtuig, waarnaar het onderzoek op 20 augustus is afgesloten. Waarom zijn de feiten die hieruit gehaald zijn in het archief verdwenen?
*openheid van zaken over de verdwenen Spaanse vluchtleider: iemand genaamd ‘Carlos’ die enkele momenten n?? de aanslag op MH17 hierover Twittert. Wat hij Twittert staat in schril contrast met hetgeen we via de NOS te horen en te zien kregen.
*openheid over de wijze waarop en waarom er een verklaring van geheimhouding die door Rutte samen met de Oekra??ne, Belgi?? en Australi?? is ondertekend. Hoe kan Oekra??ne, die officieel nog steeds als verdachte geldt (er is niks bewezen of ontkracht op dit moment) van de moord op 196 medelanders, deel uitmaken van een verklaring van geheimhouding? Daarbij is het van belang om te zeggen dat de ondergetekende landen zelfs een vetorecht hebben met betrekking tot het openbaar maken van alle (eventuele) beschuldigende informatie. Wat is dit voor constructie?
Bron: http://nos.nl/artikel/692419-om-sloot-deal-over-onderzoek-mh17.html
Ondertussen wordt het alsmaar duidelijker dat het leger van Kiev MH17 uit de lucht heeft geschoten. Alle betrokken landen weten dit ook. De Amerikanen weten het in ieder geval. Ze zullen het natuurlijk nooit toegeven, omdat dan zou blijken dat hun Nazi-bondgenoot in Kiev een oorlogsmisdaad heeft begaan. De massamedia en de regering blijven stug volhouden dat de Russische separatisten MH17 neergehaald zouden hebben. Waarom zouden ze dat ??berhaupt hebben gedaan? Wie heeft daar het meeste belang bij? Niet Putin. Wel Amerika en de EU.
Op basis van radarbeelden van de Russische overheid komen we tot de conclusie dat het vliegtuig in de lucht aangevallen is met militaire vliegtuigen. Eerst is de cockpit doorzeefd met een MITRAILLEUR en daarna is er een ‘air to air missile’ afgeschoten om het vliegtuig definitief neer te halen. Oekra??ne heeft niets anders gedaan dan de boel te saboteren en ervoor te zorgen dat onderzoekers niet bij het wrak konden komen. Er is teveel (in)direct bewijs en die wijzen allemaal in de richting van de regering in Kiev. Echter, 99% van de Nederlanders weet niks hierover. Ons wordt een hele andere waarheid door de strot geduwd. Als de VS, de EU, de NAVO en het extreemrechtse regime in Kiev ook maar het kleinste bewijs hadden gehad, dat de milities van Novorossia of indirect Rusland betrokken waren bij het neerhalen van het vliegtuig, dan was dit allang op allerlei manieren gepubliceerd. Toch?
BOVENGENOEMDE PUNTEN waar ik openheid over eis zijn voldoende om een daderprofiel op te stellen en een zeker ‘DNA’ vast te stellen van de daders van de moord op 298 medemensen.
Indien de bovengenoemde punten openbaar worden gemaakt, kunnen wij als Nederlands volk eventueel achter deze bevestigingen of vermoedens staan, maar zolang het volk steeds een andere waarheid door politici en de media voorgeschoteld krijgt, hoeven we niets te accepteren van verraderlijke en corrupte politici.

About Essay Marketplace

Essay Marketplace is a library of essays for your personal use as examples to help you write better work.

...(download the rest of the essay above)

About this essay:

This essay was submitted to us by a student in order to help you with your studies.

If you use part of this page in your own work, you need to provide a citation, as follows:

Essay Marketplace, Essay: Vlucht MH17. Available from:<https://www.essaymarketplace.com/dutch-essays/essay-vlucht-mh17/> [Accessed 05-12-20].

Review this essay:

Please note that the above text is only a preview of this essay.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Latest reviews:

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.