Guide: Essay: Vlucht MH370

Guide details:

 • Subject area(s): Dutch essays
 • Reading time: 2 minutes
 • Price: Free download
 • Published on: September 18, 2015
 • File format: Text
 • Number of pages: 2
 • Tags: Dutch
 • Essay: Vlucht MH370
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Text preview of this guide:

This page of the guide has 524 words. Download the full version above.

Het vliegtuig dat zaterdag 8 maart volledig van de radar verdween, is gekaapt, volgens een Maleisische functionaris. Volgens hem is hier geen twijfel over. Vlucht MH370 was onderweg van Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisi??, naar Beijing (Peking). Er is nog steeds geen spoor van het gigantische vliegtuig gevonden. Aan boord van de Boeing 777 waren 239 mensen, waaronder 12 bemanningsleden, 38 Maleisi??rs en ook een Nederlandse vrouw.

Het is voor iedereen nog steeds een raadsel wat er echt gebeurd is met de Boeing 777, die op dat moment over de golf van Maleisi?? vloog. Men heeft bevestigd dat 2 van de communicatiesystemen van de Boeing expres zijn uitgezet en dat de personen die dat hebben gedaan veel expertise nodig moeten hebben van het vliegtuig om dit zomaar te doen. Daarom is het ook praktisch onmogelijk dat iemand of iets deze systemen per ongeluk uit heeft geschakeld. Een fout van de communicatie-systemen wordt tot zover ook echt uitgesloten. Later deze week bleek ook dat 2 passagiers met valse paspoorten reisden, of er een verband is tussen de verdwijning en deze 2 personen is nog steeds onduidelijk, maar er wordt gespeculeerd door de media dat deze 2 personen wellicht het vliegtuig hebben gekaapt en geborgen.

Ook in de Wall Street Journal schreef men dat er sabotage is gepleegd aan boord van de Boeing. De vermiste Boeing is expres van koers afgeweken. De Boeing is ook erg afgeweken van hoogte, dat meldden The New York Times en CNN. Het contact met het vliegtuig ging al verloren na 1 uur na het opstijgen van Kuala Lumpur. Het vliegtuig moet ergens geland of gecrasht zijn. De zoekactie richtte zich daarom eerst meer op de Zuid-Chinese Zee. Maar volgens verschillende onderzoekers zou het vliegtuig nog uren hebben doorgevlogen. Dat bleek ook uit de data die later, nadat de communicatie was verbroken, werd opgevangen. Het vliegtuig had minstens 7 uur brandstof bij zich.

Verschillende bronnen meldden dat uit die data ook blijkt dat het toestel is omgekeerd en wellicht in de Indische Oceaan is gestort, aan de andere kant van Maleisi??. Luchtvaartonderzoekers zeggen dat het mogelijk is, maar wel een beetje onwaarschijnlijk, dat mensen het vliegtuig hebben gekaapt en ergens zonder gezien te worden zijn geland. Alleen het is ook onwaarschijnlijk dat het vliegtuig ergens in stukken is ontploft, anders hadden onderzoekers of plaatselijke mensen allang stukken teruggevonden van het vermiste vliegtuig. Ik denk dat het vliegtuig waarschijnlijk is gekaapt, omdat er nog niks van het vliegtuig is gevonden. Het vliegtuig is in ieder geval weg, dat is zeker, maar hoe is vlucht MH370 verdwenen? Dat is de vraag die men nog niet helemaal kan beantwoorden.

Het idee wat het meest aanneembaar is, is dus dat het vliegtuig is gekaapt en ergens is geland en geborgen. Veel mensen weigeren dit te geloven, maar een bron in Rusland meldde laatst dat het een feit is, dat het vliegtuig geland en geborgen is in Afghanistan en dat iedereen aan boord van vlucht MH370 nog in leven is. Verder is het ook de meest logische verklaring tot nu toe, het kan niet anders.

About Essay Marketplace

Essay Marketplace is a library of essays for your personal use as examples to help you write better work.

...(download the rest of the guide above)

About this guide:

If you use part of this page in your own work, you need to provide a citation, as follows:

Essay Marketplace, Essay: Vlucht MH370. Available from:<https://www.essaymarketplace.com/dutch-essays/essay-vlucht-mh370/> [Accessed 17-06-21].

Review this guide:

Please note that the above text is only a preview of this guide.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Latest reviews:

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.