Essay: Essay: Welke maatregelen kan Philips Lighting treffen om namaakgoederen tegen te gaan…

Essay details:

 • Subject area(s): Dutch essays
 • Reading time: 2 minutes
 • Price: Free download
 • Published on: September 18, 2015
 • File format: Text
 • Number of pages: 2
 • Essay: Welke maatregelen kan Philips Lighting treffen om namaakgoederen tegen te gaan...
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Text preview of this essay:

This page of the essay has 408 words. Download the full version above.

Ik heb als hoofdvraag gekozen: ‘Welke maatregelen kan Philips Lighting treffen om namaakgoederen tegen te gaan’?. Bij de beoordeling van de bronnen heb ik de SWOT analyse op 1 gezet. Uit de SWOT analyse kwam namelijk dat een grote bedreiging namaakgoederen zijn. En wilde dit graag onderzoeken. Dit is opleiding specifiek omdat een bedrijfskundige constant problemen moet oplossen en daarvoor breder moet gaan kijken naar dit probleem. Bij dit onderzoek zal ik ook heel breed naar dit onderwerp moeten gaan kijken om een mogelijke oplossing te vinden voor het probleem. Het is praktijkgericht omdat Philips hier heel erg mee bezig is op het moment zoals eerder verteld in de probleemanalyse hebben ze campagne gestart in Afrika (Buy Original) om de mensen te wijzen tegen de gevaren van namaakgoederen en hoe ze echte Philips producten kunnen herkennen. Ik denk zelf dat dit onderzoek voldoende uitvoerbaar is want er is veel informatie te vinden over het probleem op het internet en misschien zou ik eens kunnen kijken hoe andere grote elektronica bedrijven zoals Sony of LG dit probleem aanpakken om zo een goed advies te kunnen geven aan Philips. (Philips start offensief tegen namaak Afrika, 2014) (Philips launches ‘Buy Original’ campaign, 2014)
Deelvraag 1
Mijn eerste deelvraag luidt: ‘Welke maatregelen gebruikt Philips op dit moment om namaakgoederen tegen te gaan’?. Met deze vraag kan ik kijken welke maatregelen Philips al gebruikt zodat ik niet met een advies kom dat Philips niet meer kan gebruiken. Misschien heeft Philips dingen verkeerd aangepakt in het verleden en kan ik ze dan daar ook op wijzen. Kort gezegd ik denk dat dit een zeer nuttige deelvraag is om de hoofdvraag mee te kunnen beantwoorden. Dit wil ik doen door een keer contact te zoeken met iemand binnen Philips die mij hier wat meer info over kan geven. En verder kan ik veel info op het internet vinden over de maatregelen die Philips op dit moment treft.

Deelvraag 2
Mijn tweede deelvraag luidt: ‘Waar worden de namaakgoederen die lijken op de producten van Philips Lighting geproduceerd’?. Een probleem kun je alleen aanpakken bij de bron . Het is dus belangrijk om eerst te onderzoeken waar het probleem vandaan komt voordat je het gaat aanpakken. Dit kan ik ook op internet vinden. Een organisatie genaamd de IACC doet hier namelijk veel onderzoek voor. De IACC staat voor International AntiCounterfeiting Coalition. (IACC, 2015)

About Essay Marketplace

Essay Marketplace is a library of essays for your personal use as examples to help you write better work.

...(download the rest of the essay above)

About this essay:

This essay was submitted to us by a student in order to help you with your studies.

If you use part of this page in your own work, you need to provide a citation, as follows:

Essay Marketplace, Essay: Welke maatregelen kan Philips Lighting treffen om namaakgoederen tegen te gaan…. Available from:<https://www.essaymarketplace.com/dutch-essays/essay-welke-maatregelen-kan-philips-lighting-treffen-om-namaakgoederen-tegen-te-gaan/> [Accessed 16-01-21].

Review this essay:

Please note that the above text is only a preview of this essay.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Latest reviews:

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.