Essay: Writing assignment: “Alarma la Casa Alba, Barack Obama impreuna cu familia in pericol.”

Essay details:

 • Subject area(s): Romanian essays
 • Reading time: 2 minutes
 • Price: Free download
 • Published on: November 29, 2015
 • File format: Text
 • Number of pages: 2
 • Writing assignment: "Alarma la Casa Alba, Barack Obama impreuna cu familia in pericol."
  0.0 rating based on 12,345 ratings
  Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Text preview of this essay:

This page of the essay has 345 words. Download the full version above.

Doua incidente, cu potential terorist, au avut loc la Acasa alba

Potrivit publicatiei The Hill, sambata la Casa Alba, au avut loc doua incidente cu rezonanta puternica, in aparenta fara nicio legatura intre ele, au pus pe jar autoritatile americane, demarand o ancheta in acest caz. Incidentele petrecute au avut un impact puternic mai ales ca au avut loc in timp ce presedintele Barack Obama pleca de la resedinta oficiala.
Un reprezentant de la Secret Service, a declarat ca responsabil de toata aceasta situatie este un magazin fast-food din apropierea Casei Albe, care din cauze necunoscute a luat foc, insa nu este considerat un pericol, pompierii intervenind in timp util.
Tot in apropiere, fortele de securitate, au cercetat cu ajutorul unui caine antrenat pentru astfel de evenimente, un vehicul cu potential periculos, potrivit publicatiei New York Times.
Vehiculul va fi supus mai multor investigatii pentru a se elucida misterul prezentei lui, si daca prezenta un eventual pericol pentru securitatea resedintei prezidentiale.
Barack Obama impreuna cu cele doua fiice si sotia, trebuiau sa fie prezenti la un eveniment in statul Alabama, intentionand sa plece cu elicopterul, insa agentii Secret Service nu le-au mai permis parasirea resedintei oficiale, din motive de securitate.
Accesul la Casa Alba a fost blocat, intreaga zona a fost izolata, dupa primele cerecetari nu s-au constatat indicii despre un atac terorist, nu exista raniti, potrivit jurnalistilor in urma verificarilor presedintele Obama si familia sa au plecat cu masina, un mijloc de transport mai sigur decat aparatul de zbor.
Ofiterii Secret Service nu au confirmat inca, daca zgomotul auzit pe peluza din partea de sud a Casei Albe, era de la inccidentul produs de rulota fast-food, situata la un colt de strada, unde se vindeau produse alimentare.
Potrivit declaratiilor martorilor si a altor surse media, din rulota se vedea iesind fum si flacari de foc, starea de izolare este in continuare mentinuta, varianta unui atac terorist ramane inca sub semnul intrebarii, cercetarile continua.

About Essay Marketplace

Essay Marketplace is a library of essays for your personal use as examples to help you write better work.

...(download the rest of the essay above)

About this essay:

This essay was submitted to us by a student in order to help you with your studies.

If you use part of this page in your own work, you need to provide a citation, as follows:

Essay Marketplace, Writing assignment: “Alarma la Casa Alba, Barack Obama impreuna cu familia in pericol.”. Available from:<https://www.essaymarketplace.com/romanian-essays/writing-assignment-alarma-la-casa-alba-barack-obama-impreuna-cu-familia-in-pericol/> [Accessed 09-07-20].

Review this essay:

Please note that the above text is only a preview of this essay.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Latest reviews:

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.